BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başarımızın mimarı kadın kollarımız

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği yönetim kurulu toplantısına katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Başarımızın mimarı olan kadın kollarımız gayretli çalışmaları ve fikirleriyle bizlere güç veriyor” dedi 

18 Ocak 2021 04:03
Başarımızın mimarı kadın kollarımız

Uslu Yönetiminde İlk Toplantı
 
Yeni dönemde mazbatasını alarak görevine devam eden AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Uslu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gül Yaşar Uçar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak katıldı.  Toplantıda konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, “Derince’de Ak davamızın çalışkan kadınları ile birlikte inandığın yolda yürü şiarına tamamıyla sarılarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefleri doğrultusunda durmak yok, yola devam diyoruz" dedi.
 
 
Koray Merdan’dan Önemli Mesajlar
 
AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da yaptığı konuşmada “AK Parti ailesi olarak girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim diğer partilerden en önemli farkımız kadın kollarımızın çalışmalarıdır. Bu vesileyle AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanlığı’na tekrar seçilen Züleyha Uslu Başkanımıza ve tüm kadın kolları ilçe yöneticilerimize hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de göreve devam eden Züleyha Uslu ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek sözlerine başladı. Kadın kollarının yaptığı çalışmaların önemine değinen Başkan Aygün, “Başarımızın mimarı olan kadın kollarımız gayretli çalışmaları ve fikirleriyle bizlere güç veriyor” dedi.
 
168,5 Milyonluk Altyapı ve Üstyapı Çalışması
 
Derince genelinde vatandaşlara söz verdikleri 41 projeyi bir bir hizmete sunduklarını belirten Başkan Aygün, “Vizyon projelerimizin yanında ilçe merkezimizdeki on mahallemizde 268 km'lik altyapı hattını ve üstyapılarını yenilediğimiz 168,5 milyon TL’lik çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte sürdürdüğümüz çalışmalarla ilçemizde altyapı sorununu tamamen çözüme kavuşturmuş olacağız. İlçemizin köylerinde tarımsal kalkınma hamlemizi başlattık. Yapacak olduğumuz Mısır Kurutma Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ve Süt Pastörizasyon Tesisi ile birlikte köylerimizde çok önemli bir atılım gerçekleştiriyoruz. Tahtalı Göleti’nde hayata geçireceğimiz Doğa Park projemiz de yine bölgemiz için çok önemli bir kazanım olacak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393