BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başiskele’nin yeni hizmet araçları yollarda

Başiskele Belediyesi’nin yeni hizmet araçları Başiskele halkına hizmet vermeye başladı. 

31 Ocak 2021 15:29
Başiskele’nin yeni hizmet araçları yollarda

Geçen hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da teşrifleriyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Kapalı Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle teslim alınan Başiskele’nin 74 hizmet aracı mesaiye başladı.  71'i Ford Otosan tarafından hibe edilen ve 3 tanesi de belediyenin kendi girişimleriyle edinilen hizmet araçlarının her biri Başiskeleliler’e hizmet vermek için yollara çıktı.
 
12 adet çift kabin kamyonet, 3 adet tek kabin çift teker kamyonet, 40 adet minivan, 1 adet 9+1 minibüs, 1 adet 16+1 minibüs, 1 adet çift kabin 4x4 pikap, 1 adet camsız panelvan minibüs, 8 adet 10 teker kamyon, 4 adet çift çeker 10 teker kamyon, 1 arazöz ve 2 adet çöp taksiden oluşan Başiskele’nin yeni hizmet araçları filosu ruhsat işlemlerinin ardından halka hizmet etmeye başladı.
 
 
Başiskele Belediyesi’nin hizmetlerini daha kaliteli, verimli ve etkin yerine getirmesini sağlayacak olan belediyenin öz malı olan yeni hizmet araçları ayrıca belediyeye büyük bir tasarruf sağlayacak. Belediyenin en az 10 yıllık araç yatırımı ihtiyacını karşılayacak olan yeni hizmet filosu, hizmet maliyetlerini büyük ölçüde azaltacak. Başiskele'de işler daha ekonomik ve daha kaliteli işler olacak.
 
ESKİ HİZMET ARAÇLARI SATIŞA ÇIKIYOR
 
Yeni hizmet araçları filosuyla büyük bir gelir elde eden Başiskele Belediyesi, bu gelire ek olarak eski hizmet araçlarını da satışa çıkardı. Başiskele Belediyesi tarafından araç satış ihalesi ile belediyenin yaklaşık 3 Milyon 150 bin TL’lik bir gelir elde etmesi bekleniyor. 
 
İHALE 8 ŞUBAT’TA
 
Başiskele Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda 8 Şubat Pazartesi günü saat 14:30’da gerçekleştirilecek ihaleyle 30 araç satışa çıkarılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393