banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ataevler köprüsü Kocaman’ın takibinde

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ataevler – Sarımeşe Mahallerini birbirine bağlayacak olan Aatevler Köprüsü’nde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. 

02 Şubat 2021 00:52
Ataevler köprüsü Kocaman’ın takibinde

Kartepe Ataevler Köprüsü’nde çalışmalar Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın girişimleri ile yeniden başlamıştı. Başkan Kocaman Ataevler Köprüsü’nde yapılan çalışmaları yakından takip ederken, kısa sürede bağlantı köprüsünün yapımının tamamlanması planlanıyor. 
 
GÜVENLİ ULAŞIM
 
Ataevler Köprüsü’nde yapılan çalışmaları da yakından inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yetkililerden bilgi aldı. Hızla devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtilirken, Ataevler Köprüsü, Ataevler ve Sarımeşe Mahallerini birbirine bağlayarak güvenli ve sağlıklı bir ulaşım sağlayacak.  
 
 
450 METRE UZUNLUĞUNDA
 
Yaya ve araç geçişinin sağlanacağı köprü 2 şerit halinde 12 metre genişlik, 450 metre uzunluğunda planlanıyor. 8 beton ayak ile 7 açıklı olarak planlanan köprü, tren yolunun üzerinden bağlantıyı sağlayacak.
 
ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ GİDERİLECEK
 
İnceleme sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman “TCDD’nın çalışma takvimi ile hızla ilerleyen bu çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını planlıyoruz. Ataevler Mahallesi ile Kent Meydanı arasında ulaşımı sağlayacak olan bu bağlantı yolu ile önemli bir ihtiyacımızı gidermiş olacağız” açıklamasında bulundu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.