BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Aygün, daima teşkilatın yanında

Şubat Meclisi öncesi AK Parti İlçe Teşkilatı Grup Toplantısı’na katılan Başkan Aygün, ardından birimlerin düzenlediği toplantılara katıldı. 

02 Şubat 2021 01:01
Başkan Aygün, daima teşkilatın yanında

Taşköprü Aspir Yağı
 
Derince Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde AK Parti Derince İlçe Teşkilatı'nda grup toplantısı düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda meclis gündemi ile ilgili istişarede bulunuldu. Ayrıca Başkan Aygün, toplantıya katılan meclis üyelerine bu sene hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı takdim etti. 
 
Birim Toplantılarına Katıldı
 
Başkan Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde kurulacak olan Mısır Kurutma Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Aygün, AK Parti İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen Çenedağ Mahalle Toplantısı, Yerel Yönetimler Birim Başkanları Toplantısı, Eğitim Komisyonu, Uygulama Komisyonu ve Strateji Toplantısı'na da katılarak parti üyeleriyle tek tek hasbihal etti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393