BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dilovası AGD’den anlamlı davranış

Pandemi sürecinde İnsanoğlunun iyiliğe hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştı. Milyonlarca koldan milyarlarlarca insan aynı anda iyilikler kurmak mecburiyetinde bugün. 

16 Şubat 2021 00:41
Dilovası AGD’den anlamlı davranış

Anadolu Gençlik Derneği Dilovası Temsilciliği, soğuk kış mevsiminin başlamasıyla birlikte sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenledi.
 
"Minik Dostlarımız İçin Mamalık,Suluk ve Yuva"
 
"Altlı Üstlü İki Leğen, Onlar Karda Kışta Ölmeden"
 
Yuvalarımızı yapmak için gerekli olan Malzemeler;
 
-2 Adet Orta ve Aynı Boy Mutfak Leğeni.
-Makas yahut bıçak. 
-Leğenleri birleştirmek için Klips veya sağlam Bir Yapıştırıcı.
 
Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının yuvasının olmamasını kendilerine dert eden ve başlattıkları "Minik Dostlarımız İçin Mamalık, Suluk ve Yuva" sosyal sorumluluk projesiyle kollarını sıvayan gençler, Yuva Suluk ve Mamalık yaptılar. Yapılan Mamalık, Suluk ve Yuvalar ilçenin çeşitli yerlerine ilçe halkı tarafından da çok olumlu karşılandı.
 
Hayata geçirilen çalışmanın daha da büyüyerek devam etmesini istediklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Körfez Temsilciliği İlçe Ortaokullar Komisyonu Başkanı M.Arkın Cenğiz; Sokak hayvanları da Allah'ın yarattığı bir canlı. Biz insanlarda bu hayvanlara gerekli önemi göstermek zorundayız. Merhamet göster ki, merhamet göresin düsturu ve inancı ile yapmış olduğumuz bu çalışma ile inanıyoruz ki sokakta yaşayan hayvanlarımız artık daha rahat edecek.
 
AGD & MGV Dilovası ilçe Başkanı Lokman Mutlu AGD Dilovası Liseler Başkanı Enes Ocak ve Liseli gençlerle beraber Çalışmanın 2. etabını bir hafta sonra diğer mahalleler ve köylerde yapılacağının bilgisi verildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.