banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın uyarısı

Kocaeli Valiliği adına yapılan açıklamada yoğun kar yağışının beklendiği ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunuldu. 

16 Şubat 2021 10:51
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın uyarısı

İşte o açıklamanın içeriği:
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; halen Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde aralıklarla devam eden kar sağanaklarının, bu akşam geç saatleri kadar devam edeceği bildirilmiştir. 
 
Bugün (16.02.2021) gece saat:23.59’a kadar devam edeceği bildirilen yoğun kar yağışının yer yer (10/30 cm) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, buzlanma, don ve tipi olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 
 
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması, zorunlu hallerde de şahsi araçlar yerine toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi önemle rica olunur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.