BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

SEDAŞ’tan Kocaeli çıkarması

SEDAŞ, önceki akşam Kocaeli’ne çıkarma yaptı. Ekipler, şiddetli kar yağışı nedeniyle şehrin yüksek kesimlerinde meydana gelen arızalara gece boyunca müdahale etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz da operasyonları sahada takip etti. 

16 Şubat 2021 15:43
SEDAŞ’tan Kocaeli çıkarması

Hafta sonundan bu yana devam eden kar yağışına, kuvvetli fırtına da eklendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaelileri olumsuz hava koşullarına karşı uyarırken, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) acil önlem planını uygulamaya devam ediyor. Operasyon kapasitesi artırılan ekipler, kentin yüksek bölgelerindeki çalışmaları yoğunlaştırdı. Araç yolunun kapandığı yerlere ulaşımda büyük zorluk yaşanırken; bu noktalara yürüyerek ulaşan ekipler kesintisiz enerji için durmaksızın çalışıyorlar.
 
Yöneticiler çalışmaları yerinden takip etti
 
Dün akşam şiddeti artan kar yağışı ve fırtına nedeniyle, Kandıra ve Kaynarca ilçelerindeki enerji hatlarında arıza yaşandı. Toplamda 20 kişilik SEDAŞ ekibinin tüm gece görev başında olduğu onarım çalışmalarına, yönetim kademesi de eşlik etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, bölgeye giderek sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Odyakmaz, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak’tan son durum hakkında bilgi aldı. Kocaeli genelinde tam kapasiteyle çalışmalara devam eden SEDAŞ ekipleri, enerji sürekliliği için 7/24 sahada olacak. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393