BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Derince’de yoğun kar mesaisi

Derince Belediyesi ekipleri etkisini arttıran kar yağışı ve buzlanmaya karşı çalışmalarını 24 saat boyunca aralıksız olarak sürdürüyor. 

17 Şubat 2021 02:51
Derince’de yoğun kar mesaisi

7/ 24 Esaslı Çalışıyorlar
 
Hafta sonu başlayan ve kentimizde etkisini gösteren kar yağışı kent genelinde olduğu gibi Derince’de de yoğun bir şekilde devam ediyor. Etkisini artıran kar yağışıyla birlikte Derince kent merkezi ile yüksek kesimler beyaz bir örtüyle kaplandı. Derince Belediyesi karla mücadele ekipleri de kar yağışının başladığı gün itibariyle 7/24 çalışma sistemini hayata geçirdi. Belediye bünyesinde adeta teyakkuza geçen Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerine bağlı ekipler, çalışmalarını gece – gündüz aralıksız olarak sürdürüyor. 
 
Kar Küreme ve Tuzlama
 
Derince Belediyesi ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında karşı koymak için iş makinaları, kar küreme ve tuzlama araçları ile birlikte çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Aralıksız olarak çalışan ekipler yaptıkları yoğun mesai ve tuzlama işlemleri ile başta ana arterler ve köy bağlantı yolları olmak üzere yolların açık kalmasını sağlıyor. Derince Belediyesi ekipleri ayrıca ilçe genelindeki üst geçitler, kaldırımlar, otopark çıkışları, aile sağlığı merkezleri önü, otobüs durakları, kamu binaları ve muhtarlıklar önü başta olmak üzere ilçenin muhtelif noktalarında kar yağışının olumsuz etkilerine karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393