BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bıktık konuşmayın artık

Hükümete yakın isimlerden pandemi eleştirisi ve AKP kongresine tepki... 

18 Şubat 2021 18:01
Bıktık konuşmayın artık

Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu A Haber’e çıkan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’nün sözlerini eleştirdi.
 
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’nün “Rehavete kapıldık! 5 binlere düşen vakalar 8 binlere yükseldi” ifadelerine tepki gösteren Babaoğlu, “Ne rehaveti yahu, ne rehaveti????? Bi açsanıza, nerede rehavet gösterilmiş? Bıktık! Konuşmayın artık...” diye yazdı.
 
Babaoğlu’nun bu eleştirisi daha sonra iktidara eleştiriye döndü.
 
“Pelikan” adı verilen gruba yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan bu paylaşımı alıntılayarak AKP’nin yaptığı kongrelere karşı çıktı.
 
Tezcan, Babaoğlu’nun yaptığı paylaşımı alıntılayarak, “Açık havada maske mecburî ama kongreler serbest!? Kafeler lokantalar ‘Virüsün yayılabildiği yerler’ diye kapatıldı ama minibüsler, otobüsler, metrolar metrobüsler ağzına kadar dolu! Milletimiz devlete saygılıdır ama durdur yere bu milleti hükümet karşıtı yapmaya da gerek yoktur!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.