BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te Çanakkale Zaferi ve şehitlerimiz için tören

Gölcük’te 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü nedeniyle, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.  

18 Mart 2021 01:25
Gölcük’te Çanakkale Zaferi ve şehitlerimiz için tören

Törene; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar katıldılar. 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDULAR

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, askeri bando eşliğinde bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde de; İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

ŞEHİTLİKTE DUALARLA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Çelenk sunma törenin ardından, Gölcük Şehitliği’nde Kuran Kerim Tilaveti ve dualarla şehitlerimiz anıldı. Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milletimize “Çanakkale Geçilmez” dedirterek bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatan ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.