banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinden duygusal Çanakkale klibi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için hazırladığı videoyu sosyal medya hesaplarından yayınlayan İzmit Belediyesi, Çanakkale Türküsü klibiyle duygulandırdı. 

18 Mart 2021 16:05
İzmit Belediyesinden duygusal Çanakkale klibi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. yıldönümünde İzmit Belediyesi, Çanakkale Türküsü’ne duygu dolu bir klip çekti. Çanakkale destanını ve kahramanlık hikayelerini notalara ve kelimelere dökerek yüreklere işleyen türkülerimizden Çanakkale Türküsü’nün duygu yüklü video klip çekimleri İzmit Saat Kulesi, Kasr-ı Hümayun Saray Müzesi (Av Köşkü) ve İzmit Tarih Koridoru’nda gerçekleştirildi.
 
İZLEYENLER DUYGULANDI
 
İzleyenleri savaş yıllarına götüren, yokluk içindeki halkın milli mücadele söz konusu olduğunda neler yapabileceğini ve çektiği acıları gönüllere aktaran Çanakkale Türküsü video klibinde; vokalde Gül Özgüner Altın, vokal-tuşlu çalgılarda Denir Arslan, bas gitarda Ersen Çelik, bağlamada Kenan Serhat İnce yer alırken İzmit Belediyesi Bandosu da Çanakkale Zaferi için notalara bastı. Sosyal medyada videoyu izleyen vatandaşlar, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi saygı, gurur ve minnetle andı, duygu yüklü yorumlar paylaştı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.