BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan İstanbul'a gitti yeni projeleri masaya yatırdı

İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bu sabah İstanbul’a giderek İSTAÇ Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile bir araya geldi ve bazı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu  

18 Mart 2021 18:47
Başkan İstanbul'a gitti yeni projeleri masaya yatırdı

İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki yerel yönetim dayanışması sürüyor. İzmit’teki projelere destek olan İmamoğlu ve Hürriyet, İzmit’in prestij projelerinden Kiptaş Çınar Evleri Projesi ile önemli bir adım atmış, ardından İstanbul’dan İzmit Belediyesi’ne cenaze aracı gönderilmişti. Belediye başkanları halka daha iyi hizmet sunmak için sık sık projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunuyor. 
 
PROJELER KONUŞULDU
 
Belediyeler arasındaki işbirlikleri yeni projeler bazında sürüyor. İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet yapımı devam eden ve planlanan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için bugün İSTAÇ AŞ Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile bir araya geldi. Hürriyet’e ziyaretinde İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Sarıca ve belediyenin koordinatörlerinden Hakan Yalçın ile Ozan Aksu da eşlik etti. Ziyarette ayrıca İSTAÇ Endüstriyel Atık Müdürü Bekir Tombul da bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.