BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu. 

19 Mart 2021 09:32
Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı

İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul temaslarını İstaç’tan sonra Kiptaş ile sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yerel yönetimler konusunda sık sık görüş alışverişinde bulunan başkan Hürriyet, bu temasları İzmitli’nin yararlanacağı ortak projelere çevirdi. Türkiye’nin kalbi İstanbul’u yöneten ve yanı başındaki Kocaeli’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu’nun samimiyeti Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde ete kemiğe büründü. 
 
İSTAÇ’TAN SONRA KİPTAŞ
 
İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliğinin temelinin atıldığı Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde hızla ilerleme kaydediliyor. Yaklaşık iki ay önce kazma vurulan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde projenin yaklaşık yüzde 10’u tamamlandı. 18 ayda tamamlanması planlanan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği yapan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bugün İstanbul programında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a da yer verdi.
 
TÜRKİYE’YE ÖRNEK 
 
İstaç Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaparak güne başlayan Hürriyet’in ikinci durağı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt oldu. Katılımcı anlayışla projesi hazırlanan, insan ve çevre odaklı, toplam 143 daireden oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evleri ile ilgili çalışmaları konuşan Hürriyet ve Kurt, projenin sadece İzmit’te değil, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Hürriyet, İmamoğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir’in kendilerine güç kattığını söyledi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.