banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük protokolü şehit ailelerini ziyaret etti

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehit ailelerine ve gazilere evlerinde ziyaretlerde bulundu.  

19 Mart 2021 16:48
Gölcük protokolü şehit ailelerini ziyaret etti

Ziyaretlerde; aziz şehitlerimiz Murat İlerigelen ve Erdal Gözübüyük'ün değerli aileleri, Kahraman Gazimiz Ramazan Uysal ve ailesi hanelerinde ziyaret edildi. 
 
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
 
Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle, Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ve Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanımız Sayın Tuğamiral Refik Levent Tezcan ile birlikte, Aziz Şehitlerimiz; Murat İlerigelen ve Erdal Gözübüyük'ün kıymetli ailelerini, Kahraman Gazimiz Ramazan Uysal'ı ve ailesini hanelerinde ziyaret ettik. Sadece özel günlerde değil, her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Şehitlerimiz kalbimizde, şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz bizlerin baş tacımızdır” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416