BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Kocaeli bu kez Gölcük’te partinin hafızasını buluşturdu

CHP Kocaeli bu kez Gölcük’te partinin hafızasını bir araya getirerek bölgede yürüteceği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

01 Nisan 2021 20:37
CHP Kocaeli bu kez Gölcük’te partinin hafızasını buluşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, partinin hafızası geçmiş dönem ilçe başkanları, belediye başkanları ve il başkanları ile bu kez Gölcük’te bir araya geldi. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda partinin geleceğini şekillendirmek için örgütün geçmişi ve bugünü buluştu. CHP olarak Kocaeli’de yürüttükleri her çalışmaya partinin tüm kademelerini dahil eden Başkan Yıldızlı ve yönetimi, partinin Gölcük’te geçmiş dönem siyasete yön veren isimleri ile görüş alışverişinde bulundu.
 
GÖRÜŞLERİNİZ İLE ÇALIŞMALARIMIZ ŞEKİLLENECEK
 
Partinin hafızası olan isimlerle buluşmalara tüm ilçelerde devam edeceklerini ifade eden Başkan Yıldızlı, “Sizlerin halkımız için CHP çatısı altında verdiği mücadele ve tecrübe bugün yürüttüğümüz çalışmalara ışık tutuyor. Sizlerin görüşleri ve yönlendiriciliği bizler için çok kıymetli. Sizlerin aktardığı Gölcük’te geçmişten bugüne yapılan çalışmalar, yarım kalan projeler, takip ettiğiniz hizmetler ve sunduğunuz katkılarla bu bölgede yapacağımız çalışmaları şekillendireceğiz” açıklamasında bulundu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.