banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kuruçeşmeli vatandaştan Hürriyet’e teşekkür

İzmit Belediyesinin halkın talebi üzerine yaptığı çevre düzenlemesi vatandaşta büyük memnuniyet yarattı. Kocatepeliler adına belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür mesajı atan Esra Akşar, “Çiçeklerimiz açınca daha güzel olacak.” dedi/ 

01 Nisan 2021 13:49
Kuruçeşmeli vatandaştan Hürriyet’e teşekkür

Vatandaşların talebini en kısa sürede değerlendirerek yapılması gerekenleri planlayan İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi Kemal Varol Sokak Doruk Sitesi’nin önünde kalan bakımsız alanda çevre düzenlemesi yaptı. Mezbelelik alanı temizleyen, ardından çiçek ve ağaç diken İzmit Belediyesi mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazandı. 
 
 
ÇİÇEKLER AÇINCA DAHA GÜZEL OLACAK
 
Doruk Sitesi adına İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e mesaj yollayan Esra Akşar, “Sokağımızdaki bakımsız alanda çevre düzenlemesi yapılmasını yıllardır talep ediyorduk. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü durumla ilgilendi ve çevre düzenlemesi yaptı. Birçok ağaç ve çiçek dikerek çok güzel bir görüntü oluşturdu. Çiçeklerimiz açınca daha da güzel olacak.” diyerek başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. 
 
ÇAM AĞAÇLARI VE ÇİÇEK DİKİLDİ
 
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaktaki bakımsız alanda önce bakım çalışması gerçekleştirdi. Alana gelişigüzel yığılan hafriyatı kaldıran ekipler, ıhlamur ve çam fidanları ile çiçekler dikerek ferah bir mekan oluşturdu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.