banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün projelerini paylaşıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken diğer taraftan ziyaretine gelen konukları ile istişarede bulunarak projelerini paylaşıyor. 

03 Nisan 2021 18:24
Başkan Aygün projelerini paylaşıyor

İstişarelerini Sürdürüyor
 
Derince’ye değer katan projeleri bir bir hizmete sunan Başkan Aygün, geride kalan iki yıllık süreçte vaatlerinin % 66’lık kısmını hayata geçirmeyi başardı. Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştiren Başkan Aygün, bir yandan projeleri inşa ederken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu bağlamda konuk ettiği Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Çetin Keskin’e nezaketleri için teşekkür etti. Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Derince Eğitime Destek Platformu Başkanı Abdulkadir Yardımcı, platform üyeleri Zekeriya Altuntaş, Yasin Kayı, Furkan Güngör, Taha Mercan, Selami Göğtaş, Yusuf Yüksel ve Salih Demiröz de yer aldı.
 
Ceyhan’dan Başkan Aygün’e Ziyaret
 
Emekliliğe ayrılacak olan Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Metin Ay ve Müdür Yardımcısı Sedat Yıldız da Başkan Aygün’ü ziyaret etti. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Kentimize olan hizmetleri için Metin Bey'e teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aygün, Derince Merkez Camii Derneği Başkanlığına seçilen Mustafa Uzuner ve dernek yöneticisi Celal Turan’ı da konuk ederek kendilerine görevlerinde başarılar diledi.  Başkan Aygün, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ı da belediyede konuk etti.  Projelerle ilgili görüş alışverişinin gerçekleştiği buluşmada Ceyhan, Başkan Aygün’ün ilçeye çok önemli eserler kazandırdığını ifade etti. Başkan Aygün, ayrıca ziyaretler kapsamında ilçe esnaflarından Uzuner Optik'in sahibi Dilek Uzuner’i de konuk etti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.