BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Onlara yasak yok

Kocaeli’de yaşayan Bulgaristan göçmeni Türkleri yarın sokağa çıkma yasağından valilik kararnamesiyle muaf olarak oy kullanmaya gidecekler.  

03 Nisan 2021 17:43
Onlara yasak yok

Balkan göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Topaloğlu yarın Bulgaristan'da genel seçimlerin yapılacağını Kocaeli'nde yaşayan 29 bin Bulgaristan göçmeni Türk ailelerin de oy kullanmaya Hakkı olduğunu belirterek herkesi oy kullanmaya çağırdı. 
 
Bulgaristan 4 Nisan pazar günü yapılacak genel seçimler için Kocaeli ilinde İzmit’te Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ortaokulu ve Gebze’de Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulunda vatandaşlık hakkı olanlar oy kullanabilecekler.
 
Oy kullanacakların sokağa çıkma yasağından muaf olduğunu vurgulayan dernek Başkanı İlhan Topaloğlu seçimlerde Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Türk milletvekilinin adayına destek vermelerini istedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.