BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İhtiyaç sahiplerini sevindirdiler

Kocaeli Rumeli Türkleri Bakan Kadınları Derneği koronaya rağmen ihtiyaç sahibi ailelere sokak sokak dolaşarak gıda yardımında bulunuyorlar.  

03 Nisan 2021 17:15
İhtiyaç sahiplerini sevindirdiler

Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurul üyeleri Kocaeli'nde belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere Migros'un en büyük lüks gıda paketini ulaştırarak gönülleri fethettiler.

Mahalle muhtarlarından isim alan iyilik Melekleri Mehmet Ali Paşa'dan Harmantarla’ya, Başiskele'den Kartepe’ye kadar birçok aileye toplamda 100 koli dağıttılar. Her yıl ramazan ayı ve öncesi ihtiyaç sahiplerine Gıda kolilerini bizzat dağıtan İyilik melekleri bu yıl geçtiğimiz yıl dağıttıkların iki katı yardımda bulunarak kendi rekorlarını kırdılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393