banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yozgatlılar Federasyonu'ndan örnek davranış

İki yıl önce kurulmasına rağmen yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu; bir önceki ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan Ayı'nda da mağdur ailelere verilmek üzere 300 civarında Ramazan Kolisi hazırlayarak, mağdur ailelere ulaştırmaya başladı.  

14 Nisan 2021 12:46
Yozgatlılar Federasyonu'ndan örnek davranış

Federasyonunun merkezi olan Gebze'de hazırlanan ramazan kolileri;  federasyon bünyesinde bulunan derneklerin başkanları vasıtası ile mağdur ailelere ulaştırılıyor. Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın; bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da mağdur durumda bulunan ailelerin yanında olacaklarını söyledi. Akalın, 'Şu anda ülkemiz ve dünya ciddi bir sıkıntıdan geçiyor. İşini kaybeden; mağdur durumda bulunan çok sayıda ailemiz var. Federasyon olarak bizde elimizden geleni yapmak istedik ve bu manevi değeri büyük olan ayın mahiyetine uygun olarak koliler hazırladık ve mağdur ailelere ulaştırıyoruz."dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.