BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çim biçerken araç zarar görmesin diye branda çektiler

Çim biçme çalışması yaparken yeşil alana park edilen aracı fark eden İzmit Belediyesi personeli araya branda çekerek otomobilin zarar görmesini engelledi. Personel bu örnek davranışıyla sosyal medyada vatandaştan teşekkür aldı. 

14 Nisan 2021 07:39
Çim biçerken araç zarar görmesin diye branda çektiler

Çevre temizliğine önem veren ve yaz aylarının yaklaşmasıyla yeşil alanlarda bakım kapsamında çim biçme çalışmalarına başlayan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli eşine az rastlanacak davranışla takdirleri topladı. Ekipler çim biçme çalışmaları esnasında yeşil alana park edilmiş otomobili fark etti. Alanda çalışmalarını sürdüren ekipler çevrede sahibini göremeyince önlemlerini kendileri aldı. 
 
HALK TAKDİR EDİYOR
 
Taş ve toprak benzeri maddelerin zarar vermesi ihtimaline karşın otomobil ile çim biçme makinesi arasında branda çeken belediye ekipleri vatandaşın maddi zarar görmesine engel oldu. Örnek davranış sergileyerek çevredekilerin takdirini kazanan düşünceli personel sosyal medyada da vatandaşlardan duyarlılıkları için teşekkür aldı. Bu anları fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından çevresine duyuran vatandaşın paylaşımına teşekkür, takdir ve tebrik içerikli mesajlar atıldı.



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393