BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İztop Evleri site seçimine şaibe gölgesi düştü!

İzmit Alikahya Kavanium İztop Park Evleri’nde site yönetimi seçimlerine şaibe gölgesi düştü. Site sakinleri savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. 

14 Nisan 2021 09:28
İztop Evleri site seçimine şaibe gölgesi düştü!

Site sakinleri adına bu konuda yapılan açıklamanın içeriği şöyle: 
 
07.04.2021 tarihinde İzmit Alikahya Kavanium İztop Park Evleri 831 ada kongresinde usulsüz ve şaibeli seçim olmuştur. Hazirun listesi hazır edilmemiş Yönetim Kuru faaliyet raporu hazırlanmamış Denetim Kurulu raporu hazırlanmamış, hesap konuları ibra edilmemiş olup sitenin maaşlı personeli 1 hafta önceki blok seçimlerine de müdahil olup sonrasında o blok temsilcilerinden vekalet alıp bu düzenin değişmemesi için taraflı davranarak hali hazırdaki yönetici Barış Bal’a destek sağlayarak taraflı davranmış olup yönetimdeki muhasebeci görevini kötüye kullanarak suç işlemiştir.
 
Yönetimde bulunan Ayla Çetin’de aynı yöntemle 8 Blok temsilcisinden vekalet alarak yönetimin değişmemesi için bu vekaletleri kötüye kullanarak barış Baloğlu’nu destekleyerek taraflı davranmıştır. 
 
Vekaletlerle çoğunluk sağladıklarından diğer tarafta sitemiz için canla başla çalışmaya aday olacak arkadaşlarımızın da aday olmaları yönetime girmeleri seçilme hakları engellenmiştir. Usul ve esasa uygun yapılmayan site yönetim seçimin iptali ve çalışma dönemlerindeki tüm hizmet ve mal alımlarının denetlenmesini istiyoruz. 
 
Sevinç Melen maaşlı site çalışanı blok seçimlerine müdahil olup o bloklardan 3 vekalet alıp bu vekaletleri de düzenin bozulmaması için Barış Baloğlu’ndan yana kullanarak hem taraf olmuştur, hem de işyerindeki görevini kötüye kullanarak suç işlemiştir. 
 
 
Aynı şekilde Ayla Çetin’de 8 blok temsilcisinden vekalet alarak taraflı davranmış olup görevini kötüyü kullanmıştır. Site sakinleri olarak, şaibeli yapılan seçimin iptali için yarın Sulh Hukuk mahkemesi müracaat edeceğiz. Ayrıca görevini kötüyü kullananlar yöneticiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız.
 
İztop Park Evleri’nda Site Yönetimi son 4 yıldır 2 yönetim değişti. Bu 2 yönetimde şeffaf bir hesap vermemiştir. Yapılan şikayetlere, yazılan dilekçelere yönetim cevap vermek zorunda değiliz diyerek karşılık verilmemiştir. 
 
Ayrıca sosyal tesisi yönetim kullanıyor, yönetim kendine ait kulübeyi küçük diye kullanmıyor. Site sakinlerinin kullanması gereken yapıyı işgal ediyor sadece sosyal tesis tabelası var ama gidip 5 dakika oturamazsınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393