banner407

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Sürdürülebilir Sanayi Webinarı düzenlendi

Kocaeli AB Bilgi Merkezi koordinatörlüğünde sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak amacıyla online olarak “Sürdürülebilir Sanayi” webinarı düzenlendi. 

17 Nisan 2021 05:28
Sürdürülebilir Sanayi  Webinarı   düzenlendi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu 1996 yılında Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet göstermeye başlamış, bugünde AB Bilgi Merkezleri 19 il de aktif olarak çalışmaktadır. AB Bilgi Merkezinin amacı Türkiye – Avrupa Birliği ilişkileri hakkında yerelde halka doğru ve düzenli bilgi akışı sağlamaktır. 
 
Etkinlik çerçevesinde Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin TUĞRUL’un açılış konuşmacısı ve moderatörlüğünde sürdürülen webinar kapsamında;
                           
Avrupa Birliği ve Sanayide Sürdürülebilirlik konusunda Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu
Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı – Birinci Müsteşarı Angel GUTIERREZ HIDALGO  
 
Sanayide Sürdürülebilirlik Yönetimi konusunda İTÜ Öğretim Üyesi
Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu 
 
Şirketlerde Sürdürülebilirlik; Yol Haritası, Zorlukları ve Uygulamaları konusunda Kıymet-I Harbiye Yönetim Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Hakan GÜREL 
                           
Sanayide Sürdürülebilirlik İyi Uygulama Örneği alanlında ise Polisan Holding - Yönetim Sistemleri ve Sürdürülebilirlik Müdürü  Dilek SARIASLAN konuşmacı olarak yer aldı.
 
Webinar yoğun katılımla gerçekleştirilmiş olup katılımcılar soruları hakkında uzmanlarından bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393