BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’teki yarışma FOX TV Ana Haber’de yerini aldı

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Şiir Okuma Yarışması, FOX TV Ana Haber’de yer aldı. 

26 Nisan 2021 02:59
İzmit’teki yarışma FOX TV Ana Haber’de yerini aldı

İzmit Belediyesi tarafından okul öncesi, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklar arasında online olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şiir Okuma Yarışması düzenlendi. 2 kategoride toplam 63 çocuğun katıldığı yarışmanın sonuçlarını İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve 23 Nisan nedeniyle belediye başkanlığı koltuğuna oturan Damla Kılıç birlikte ilan etti. 
 
ULUSAL MEDYADA
 
Tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı gün nedeniyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak, çocuklara bayram heyecanını yaşatmak, sanatsal derinlik kazandırmak adına İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Şiir Okuma Yarışması, FOX TV Ana Haber’de yerini aldı. Çocuk oyuncular Adin Külçe ve Lavinya Ünlüer’in sunduğu haber ile dereceye giren isimler açıklandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.