BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi tam kapanmada vatandaşı yalnız...

İzmit Belediyesi, tam kapanmanın uygulanacağı 17 günlük süreçte hizmetlerini aksatmadan vermeye devam edecek 

27 Nisan 2021 07:33
İzmit Belediyesi tam kapanmada vatandaşı yalnız...

Bir yıl önce başlayan ve tüm dünyayı olduğu gibi İzmit'i de etkisi altına alan Koronavirüs sürecinde İzmit Belediyesi vatandaşları yalnız bırakmadı. Bölgesel kalkınma projeleri, maske dikimi ve dağıtımı, esnaf destekleri ile elindeki tüm imkanları İzmitliler için seferber eden İzmit Belediyesi, tam kapanmanın uygulanacağı 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında hizmetlerini aksatmadan vermeye devam edecek. 
 
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 'Birlikte başaracağız' mesajı vererek mesai arkadaşlarıyla birlikte tüm vatandaşların yanlarında olduğunu bir kez daha hatırlattı. Tam kapanmanın uygulanacağı günlerde hizmetlerin aksamadan uygulanacağını belirten Başkan Hürriyet, bu zorlu günlerin dayanışma ile atlatılacağının altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.