BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Evlere kapanacağız havalar ısınacak

Nisan ayının ilk haftalarında yaşanan kar sürprizinin ardından hava sıcaklıkları adım adım artmaya başladı ve mevsim normallerinin üzerine çıktı. Bu hafta da yükselişini sürdürecek olan sıcaklıklar hafta ortasından sonra İstanbul'da 25 derece ulaşacak. Tam kapanmanın ilk günlerinde Türkiye'de yaz havası hakim olacak. 

27 Nisan 2021 08:04
Evlere kapanacağız havalar ısınacak

Havalar adım adım ısınırken Türkiye yaz havasını evlerinde karşılayacak, tam kapanmanın ilk günlerinde İstanbul ve Kocaeli'de hava sıcaklıkları 25 dereceye ulaşacak, İzmir ve Antalya’da 30 dereceyi aşacak. Hafta sonu ise yurt genelinde güneşli bir hava hakim olurken Van Gölü çevresinde yerel yağışlar görülecek sıcaklık artışı diğer bölgelerde sürecek.
 
BUGÜN 6 DERECE YÜKSELECEK
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu’nun doğusu ile ilk saatlerde Trabzon çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise iç ve batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393