BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Partisi Başiskele’de gücüne güç katıyor

Yeniden Refah Partisi Başiskele’de çalışmalarına hızını artırarak devam ediyor. Daha beş ay önce göreve getirilen ilçe başkanı Tevfik Civelek ve yönetimi 37 mahalle başkanını seçerek resmen göreve başlattı.  

27 Nisan 2021 01:10
Yeniden Refah Partisi Başiskele’de gücüne güç katıyor

Başiskele’deki 217 sandıkta baş müşahit atamalarını tamamlayan ilçe yönetimi, yeni üye çalışmalarına da devam ediyor. Yeni üye çalışmaları kapsamında iki sürpriz isim yeniden refah partisine katıldılar.
Başiskele Serdar Mahallesi’nde ikamet eden engelli vatandaş Maksut Çelik Ak partiden istifa edip Yeniden Refah Partisi’ne üye oldu.
 
Ve yine Başiskele kullar mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşımız Ali Kılıç da Saadet partisinden istifa edip yeniden refah partisine üye oldular. Konuya ilişkin basına açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Civelek, “her zaman söylediğimiz gibi, Başiskele’yi yönetmeye talibiz, önümüzdeki seçimlerde Başiskele’yi alacağız inşallah” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.