BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Avukat Özgür Alparslan koronadan hayatını kaybetti

Gebzeli avukat Özgür Alparslan koronadan vefat etti. 

28 Nisan 2021 03:44
Avukat Özgür Alparslan koronadan hayatını kaybetti

Gebze bölgesinsa hukuk ve siyaset camiasının yakından tanıdığı, sevilen isimlerden Avukat Özgür Alparslan yakalandığı korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Darıca MHP eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Özgür Alparslan'ın tedavi altında iken virüsün bünyesinde bıraktığı hasar, daha önce geçirmiş olduğu kalp ameliyatı ve akciğerlerindeki problemden dolayı durumunun ağırlaşması üzerine bir kaç gün önce entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımdaki tüm çabalara rağmen tedavilere cevap veremeyen Avukat Özgür Alparslan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.Gebze Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı yapıp İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olan Alparslan, 2018 yılında kızı Maya’yı kalp krizinden kaybedip evlat acısı da yaşamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.