banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükakın koronayla mücadelede en başarılı başkan

SONAR'ın yaptığı araştırmaya göre korona ile mücadelede en başarılı belediye başkanı Tahir Büyükakın. 

28 Nisan 2021 18:17
Büyükakın koronayla mücadelede en başarılı başkan

SONAR'ın 1 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, 20 büyükşehirin 8'inde yüz yüze, 12'sinde ise telefon yöntemiyle gerçekleştirdiği ankette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın korona ile mücadelede ilk sırada yer aldı.

Söz konusu ankette hata payının yüzde 2.9 olduğu açıklandı. Ankete katılanlara "Büyükşehir  belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?" sorusuna verilen cevaplara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en başarılı belediye başkanı olarak ön plana çıktı.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ise %54,3 ile 3.sırada yer aldı.
 
"Koronavirüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır" sorusuna verilen yanıtlarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilk sırada yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.