BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Haydar Akar'dan Anneler Günü mesajı

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

08 Mayıs 2021 02:40
Haydar Akar'dan Anneler Günü mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: Anneler; dünyadaki koşulsuz sevginin kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımızdır. Sağlıklı, başarılı ve dürüst bir toplum yapısını, anne sevgisi ile inşa edebiliriz. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere aittir.
 
Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve vatan mücadelelerimizde cephede savaşan annelerimizi  rahmetle anıyor bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum. 
 
Unutulmamalıdır ki kadınların toplumsal yaşamda erkeklerle eşit temsil edildiği, ekonomik özgürlüklerini elde ettiği, tüm karar süreçlerinde etkin olarak yer aldığı bir toplum çağdaşlığın vazgeçilmez koşuludur.
 
Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi “Dünyada her güzel şey kadının eseridir.” Türk kadınının sanattan kültüre, ekonomiden spora, yönetimde, siyasette ve karar verme odaklarında daha fazla yer alması, demokrasimizi güçlendirecek, ülkenin gelişme sürecini hızlandıracaktır.
 
İçinden geçtiğimiz salgın döneminde, uzakta olsak da, ellerinden öpemesek de, kucaklarının sıcaklığını hissedemesek de bütün annelerin kalplerinin çocukları için attığını biliyoruz.
 
Başta, yaşadığımız salgında Türkiye’nin sağlığı için kendi yavrularından aylarca ayrı kalmayı göze alan, sağlık çalışanı annelerimiz ve yavrularını bu vatan uğruna şehit vermiş annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.