banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de çalışmalar hız kesmiyor

Derince genelinde altyapıları yenilenen bölgelerde üstyapı düzenlemeleri sürüyor. Asfaltlama işlemleri devam eden Çınarlı Mahallesi Kamuran Caddesi’nin kaldırımları da yenilenecek. 

09 Mayıs 2021 12:00
Derince’de çalışmalar hız kesmiyor

Altyapı ve Üstyapı Düzenlemeleri
 
Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçeye 168,5 milyon TL tutarında altyapı ve üstyapı yatırımı yapılıyor. İlçe merkezinde yer alan on mahalleyi kapsayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenileneceği Derince’de altyapısı biten bölgelerde ise üstyapı düzenlemeleri devam ediyor.
 
Kamuran Caddesi’nde Asfalt Çalışmaları
 
Şu ana kadar yapılan çalışmalarla birlikte Derince genelinde altyapı işlemlerinin yüzde 42’si tamamlandı Altyapı çalışmalarının ağırlıklı olarak sürdüğü Çınarlı, Mersincik, Yavuz Sultan ve Sırrıpaşa Mahallelerinde ise çalışmalar tam kapanma döneminde de yoğun bir şekilde devam ediyor. Altyapısı tamamlanan Çınarlı Mahallesi Kamuran Caddesi’nde ise üstyapı düzenlemelerine geçildi. Bölgede yoğun bir şekilde asfaltlama işlemini sürdüren ekipler, ardından kaldırımları da yenileyerek caddeyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturacak.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416