BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet’ten Havva Teyze’ye sürpriz

Koronavirüs sebebiyle tedavi gören İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kendisiyle tanışmak isteyen 88 yaşındaki Havva Ünal’a doğum gününde sürpriz yaptı. 

09 Mayıs 2021 08:01
Başkan Hürriyet’ten Havva Teyze’ye sürpriz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i çok sevdiğini belirten ve kendisi ile tanışmak isteyen ancak hastalığı sebebiyle yatağa bağlı olarak yaşayan 88 yaşındaki Havva Ünal’a İzmit Belediyesi ekipleri doğum gününde sürpriz yaptı. Koronavirüs sebebiyle tedavisi devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in katılamadığı sürpriz ziyarette belediye personeli başkan Hürriyet’in selamını ve hediyesini iletti. İzmit Belediyesi ekipleri Havva Teyze ile birlikte doğum günü pastası keserek önemli anları paylaştı.
 
“FATMA BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUM”
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e kendisini unutmadığı için çok duygulanan ve ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Havva Ünal, sürpriz ziyaret ve gönderdiği Atatürk resmi için başkan Hürriyet’e teşekkür etti. Selanik doğumlu olduğunu ve Atatürk’ün kendisi için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Havva Teyze, başkan Hürriyet’e geçmiş olsun dileklerini ileterek kısa sürede yüz yüze görüşmek istediğini dile getirdi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393