BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gıcır gıcır asfaltıyla Acısu çok güzel oldu

İzmit Belediyesinin şikayetler üzerine yenileme sözü verdiği Acısu’da küptaşların sökülerek yerine asfalt yapılmasının ardından sokaklar konforlu ve gürültüsüz hale geldi. 

10 Mayıs 2021 00:16
Gıcır gıcır asfaltıyla Acısu çok güzel oldu

Pandemi sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasını, halka herhangi bir mağduriyet yaşatmadan çalışmaları hızlıca tamamlamak açısından fırsata çeviren İzmit Belediyesi ekipleri, yol yapım ve asfaltlamaları aralıksız sürdürüyor. Yoğun yaya ve araç trafiği olan Acısu’da rahatsızlık veren ve vatandaşların şikayet ettiği sokakta küptaşları sökülerek asfaltlama yapıldı. 
 
SON ASFALT SERİMİ YAPILDI
 
Perşembe günü başlayan yol yapım çalışması dün 700 ton asfalt serimiyle sürdü. Acısu Sokak’ta bugün ise çalışmanın nihayete ereceği son serim işlemi uygulandı. Hem vatandaşların konforunu artırmayı, hem de kentin estetiğini düşünen İzmit Belediyesi, yol kenarında bulunan yol babalarını da renklendirerek Acısu Sokak’taki çalışmalarını tamamlayacak. 
 
YOL BABALARI RENKLENECEK 
 
Altyapı menhol kapaklarını yol seviyesine getirme işlemlerinin de tamamlanmasının ardından, İzmit Belediyesinin yolu yenileme sözünü verdiği Acısu Sokak, vatandaşların kullanımına açılacak. Bölgenin asfalta kavuşmasından dolayı araçlar, esnaf ve vatandaşlar daha konforlu ulaşım sağlayacak ve gürültü kirliliğinden de kurtulacak. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.