BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet’in uyarısı 5 yıl sonra ulusal medyada yankı buldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Marmara Denizi’ndeki müsilajla ilgili 2016 yılında TBMM’ye verdiği, reddedilen araştırma önergesi 5 yıl sonra ulusal medyada geniş yer bularak milyonlarca izleyiciyle paylaşıldı. 

14 Haziran 2021 16:05
Hürriyet’in uyarısı 5 yıl sonra ulusal medyada yankı buldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, Marmara Denizi başta olmak üzere İzmit Körfezi, Çanakkale Boğazı ve Ege kıyılarına kadar geniş bir alana yayılarak denizi kirleten müsilaj (deniz salyası) ile ilgili 5 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verdiği ev iktidar partili milletvekillerince reddedilen araştırma komisyonu kurulmasına yönelik önerge ulusal medyada yakın bulmaya devam ediyor. 

FOX HABER’DE GENİŞ YER ALDI

Başkan Hürriyet’in 2016 yılında sunduğu Meclis Araştırma Önergesi, ulusal gazeteler ve internet sitelerinde geniş yer alırken FOX Haber’de yayınlanan Çalar Saat programında da gündem oldu. Hürriyet’in gelecek tehlikeyi yıllar önce öngörerek mecliste anlattığı ve bununla ilgili komisyon kurulmasına ilişkin sunduğu önerge teklifi, FOX Haber’de geniş yankı buldu. Çalar Saat programında Başkan Hürriyet’in İzmit Körfezi’nde medyadan gelen kirlilik olayları ve akabinde gerçekleşen balık ölümlerinin sebeplerinin araştırılması ile ilgili önergenin detayları milyonlarca izleyiciye aktarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.