BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Tüm işçi ve memurlara aşı

Aşılamada yeni bir döneme daha geçildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "SGK kayıtlı tüm çalışanlar yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun" dedi. Bakan Koca'nın yaptığı aşı açıklamasının ardından bakanlığı resmi sitesi çöktü. 

14 Haziran 2021 15:29
Tüm işçi ve memurlara aşı

SGK kayıtlı tüm çalışanlara Covid-19 aşı randevusu yarın açılıyor. Açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İşçi ve memurların tamamı için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun” ifadelerini kullandı.

BİR İLK DİYE DUYURMUŞTU

Bakan Koca aşılamada bir ilkin de yaşandığını belirterek, “Şu ana kadarki en yüksek günlük doza ulaşıyoruz: Bir günde 750.000 doz. Kısa süreliğine geçerli bir ilk!” mesajını paylaşmıştı.

Bu açıklamadan saatler sonra da yeni bir paylaşımda bulunan Koca, “Az önce 750.001'inci doz aşıyı yaptık” ifadelerini kullandı.

BAKANLIĞIN SİTESİ ÇÖKTÜ

Bakan Koca’nın yaptığı aşı açıklamasının ardından bakanlığı resmi sitesi çöktü. Randevu almak için ‘mhrs.gov.tr’ girmek isteyen vatandaşlar, siteye ulaşamadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393