banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Güvenlik amiri çöpe sürgün edildi

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy “İzmit Belediyesi’nde güvenlik amiri olarak çalışan Süleyman Gökbudak’ın, Fatma Kaplan Hürriyet'in göreve gelmesi ile 3 işyeri değiştirilip, dün itibari ile de temizlik işleri müdürlüğü araç arkası çöp toplama işine sürgün edildiğini açıkladı. 

16 Haziran 2021 14:08
Güvenlik amiri çöpe sürgün edildi

Ersoy yaptığı açıklamada “ 31 Mart yerel seçimlerinden sonra İzmit Belediyesi yönetimine gelen CHP'li Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in, kendi söylemi ile işçiler için  “öç almak istesem çat çat doğrarım”  açıklaması ile Freudyen Dil sürçme  teorisi gerçekleştirmiş ve aslında bilinç altının dışa vurumu çok net ortaya çıkarmıştı.  Bu bağlamda geçmiş dönem işe girmiş, bir şekilde siyasi görev almış veya sosyal medyasında Cumhur İttifakına destek vermiş ne kadar işçi varsa sürgün edilmiş, mobbinge maruz bırakılmış ve sonunda sudan bahanelerle tazminatsız işten atılmıştır.

Kendisinin bağlı bulunduğu siyasi partinin genel merkez yöneticileri, yandaş STK'ları, Covid 19 dolayısıyla işten atılmanın yasaklandığı ancak işçiler pandemi de bile işten atılmalara neden olan kod 29 eleştirmiş, hükümet yetkilerini hedef koymuşlardı, Ancak İzmit Belediyesi yönetimi ne hikmetse tam tersine hareket etmiş, bir çok işçiyi kod 29'dan tazminatsız olarak işten atmış, siyasi riyakarlıkta  zirve yapmışlardır. Şimdide güvenlik amiri olarak görev yapan Süleyman Gökbudak, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra 3 kez işyeri değiştirilmiş, mobbinge maruz bırakılmış, istifa etmesi için baskılara maruz kalmıştır.

Ancak arkadaşımız ekmeği ve işi için bunlara katlanmış, son olarak temizlik işleri müdürlüğü araç arkası olarak görevlendirilmiştir. Bunu hem üyemiz , hem de bizim kabul etmemiz mümkün değildir. İnsanlara köle muamelesi yapan, ekmeği ile tehdit eden bu anlayışa boyun eğmeyeceğiz, hakkımızı kanuni yoldan savunarak mücadelemizi sürdüreceğiz. İzmit Belediyesi'nde çalışanlar üzerinde oluşturulan bu baskıcı rejimini sonunda ortadan kaldıracak, seçim zamanı geldiğinde ise işçiler bu despotik anlayışa gerekli dersi verecektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393