banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kurtuluşun 100'üncü yıl coşkusu İzmit Kent Meydanı'nda yaşanacak

İzmit Belediyesinin, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılına özel düzenleyeceği birbirinden farklı etkinliklerin merkezi İzmit Kent Meydanı olacak. 

18 Haziran 2021 22:13
Kurtuluşun 100'üncü yıl coşkusu İzmit Kent Meydanı'nda yaşanacak

İzmit Belediyesi, 28 Haziran'da başlayacak ve yaklaşık bir hafta sürecek etkinliklerle İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılını tüm vatandaşlar ile birlikte coşkuyla kutlayacak. Hazırlanan 6 günlük etkinlik takvimi ile her güne ayrı bir renk katacak olan İzmit Belediyesi, İzmitlilere unutulmayacak bir hafta yaşatacak. İlk üç gün İzmit Kent Meydanı’nda yaşanacak kurtuluş coşkusu, kent merkezini karnaval yerine çevirecek.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıldönümünde düzenlenecek etkinliklerin merkezi, İzmit Kent Meydanı olacak. Yapılacak etkinliklerin ilk üç gününde İzmit Kent Meydanı'nda bir araya gelecek olan İzmitliler, ünlü isimlerin konserleriyle kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşayacak. Birbirinden eğlenceli sürpriz programların yer alacağı üç günün ardından, kutlamalar İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı’nda devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393