banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmitlilere temassız vergi ödeme kolaylığı

Vatandaşların vergi ödemelerini ev rahatlığında yapabilmeleri ve pandemi tedbirlerinin kusursuz uygulanması için online vezne hizmeti sunan İzmit Belediyesi, yoğunluk yaşanmaması için halkı internetten ödeme yapmaya davet etti  

21 Haziran 2021 12:10
İzmitlilere temassız vergi ödeme kolaylığı

Pandemi tedbirlerini sıkı tutan İzmit Belediyesi; hem vezneden hem de internet üzerinden ödeme yapma imkanı sunduğu vergi mükelleflerine, ev rahatlığında ödeme konforu sağlıyor. 2007 yılından beri günün her saatinde vergi ödemesi alabilen İzmit Belediyesi, özellikle pandemi sürecinde vatandaşların sokağa çıkmadan, temassız bir şekilde vergi ödemelerine imkan sunuyor.  

İNTERNETTEN ÖDEME DAVETİ

İnternet erişimi olan her yerden tüm mükelleflerin ödeme yapabilmelerini sağlayan İzmit Belediyesi, teknolojiyi çok yönlü kullanması sayesinde online vergi ödeme sistemine tüm vatandaşların diledikleri yerden, birkaç tık ile ulaşmasını sağlıyor. Vergi ödemelerinde oluşan yoğunluğun önüne geçilebilmesi adına mükelleflerin internet erişimi olan her yerden ödeme yapabileceğinin altını çizen İzmit Belediyesi, pandemi tedbirlerinin daha da etkili olması için vatandaşları online vezneye davet etti.

İZMİT BELEDİYESİ ONLİNE!

İzmit Belediyesi, www.izmit.bel.tr adresinden kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan online vezne hizmeti sayesinde birçok İzmitliye dijital hizmet üzerinden ulaşmaya devam ediyor. 2021 Mayıs ayı sonu itibariyle 29 bin 32 kayıt alan İzmit Belediyesi, İzmitlilerin sokağa çıkma mecburiyeti olmadan ödeme işlemlerini sağlayabilmenin haklı gururunu taşıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393