banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Bunaltıcı sıcaklar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre sağanak yağış birkaç gün içinde etkisini kaybedecek ve hava sıcaklıkları yükselişe geçecek. Güney Ege'de ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık değerleri 40 derece dolaylarına ulaşacak. 

23 Haziran 2021 12:51
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!

Yurt genelinde haftalardır etkili olan sağanak yağışlar adım adım etkisini azaltacak ve hafta sonu sadece Karadeniz Bölgesi’nde yağış görülecek. Yağışların azalmasıyla birlikte hava sıcaklıkları yükselişe geçecek. İstanbul ve Kocaeli'de 30 dereceye dayanacak olan sıcaklık değerleri, İzmir’de 38, Ankara’da 29 derece dolaylarında hissedilecek. 42 derece sıcaklık beklenen Aydın, Türkiye’nin en sıcak şehri olacak.

İSTANBUL VE BİRÇOK İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevreleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Çorum, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393