BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Meral Akşener'den Lütfü Türkkan yanıtı

Meral Akşener, İYİ Parti grup toplantısında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan üzerinden yapılan tartışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

23 Haziran 2021 16:24
Meral Akşener'den Lütfü Türkkan yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti grup toplantısında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan üzerinden yapılan tartışmalara yanıt verdi.

Meral Akşener'in açıklamaları şöyle oldu:

İki gündür Sayın Lütfü Türkkan'ın meşhur çiftliği üzerine gagalanıyoruz. Bir basın mensubu arkadaşımız soru sormak istedi. Sayın Türkkan'ın açıklamaları var ama onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim.

Yıkıldı mı, yıkıldı. Tamam. İletişim Başkanı'nın eviyle ilgili bir şey çıktı ağzımızı açmadık. Tarihi eser meselesinin nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Üzerinde tepinebilirdik, tepinmedik. Şimdi yandınız. Madem ki devletten kiralanmış yerlere çökülmüş diye tabir ediliyor, şimdi ben takip edeceğim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393