BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KÖGYAR-DER’e yeni başkan

KÖGYAR-DER’in bugün gerçekleşen olağan genel kurulunda başkanlığa ilçe siyasetinin tanınmış simalarından Tugay Polat seçildi. Polat ilk mesajında, “Eğitim alanındaki sorunların tespiti ve çözümü için bir ‘Eğitim Çalıştayı’ düzenleyeceğiz” dedi 

25 Haziran 2021 17:43
KÖGYAR-DER’e yeni başkan

Körfez ilçe merkezli olarak kurulan ve kurucu başkanlığını Erhan Bilgiç’in yürüttüğü Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği’nde (KÖGYAR-DER) olağan genel kurul bugün yapıldı. Mevcut Başkan Erhan Bilgiç’in aday olmadığı kongre Tugay Polat tarafından hazırlanan tek liste ile yapıldı.

STK’LAR DA KATILDI

Körfez ilçede tanınan bir sima olan, aynı zamanda İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanlığını sürdüren Tugay Polat’ın başkan seçildiği kongre Tütünçiftlik Petrolcüler İş Hanı’nda bulunan dernek merkezinde gerçekleşti. Kongrede Taşköprü Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Tokuç, Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz da kongreye katılanlar arasında yer aldı.

EVLATLARIMIZ YALNIZ DEĞİL!

Üyelerin desteği ile dernek başkanı seçilen Tugay Polat, yeni dönemde eğitim alanında birçok projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi. Derneğin güçlü bir yönetimle yola devam edeceğini dile getiren Polat, “Öncelikle gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitim konusunda asla yalnız olmadıklarını bilmelerini istiyorum” diye konuştu.

DESTEKLER DEVAM EDECEK

Polat, “Üniversite öğrencilerimize burs vermek için çabamız olacak. Geçtiğimiz yıllara göre burs alan öğrenci sayımızı artırmak istiyoruz. Ayrıca ilk, orta ve lise düzeyinde olan ve ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapacağız. Okullarımızdan gelen talepler oluyor, bunların karşılanması konusunda destek sağlayıcı çalışmalarımız olacak” dedi.

ÇALIŞTAY DÜZENLENECEK

Hazırladıkları yeni projeden de söz eden Polat, şöyle konuştu: “Eğitim çok büyük ve özen gösterilmesi gereken bir alan. İlkokuldan üniversite yıllarına kadar dikkat etmemiz gerektiği bir gerçek. Bu nedenle eğitim konusunda sorunların tespiti ve çözümü ile ilgili büyük bir ‘Eğitim Çalıştayı’ düzenlemek istiyoruz. En kısa zamanda bu konudaki çalışmalarımıza başlayacağız.”

YÖNETİM KURULU

Tugay Polat (Başkan)
Davut Çevik
Erhan Bilgiç
Turan Şahin
Halil İbrahim Ayvaz
İlbey Doğan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.