BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Muhtarlar Derya Uluç dedi

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Derya Uluç siyaseti muhtarlığa karıştırırsam rozetimi çıkartırım dedi. 

25 Haziran 2021 02:56
Kocaeli Muhtarlar Derya Uluç dedi

Kocaeli muhtarlar Derneği 6.ncı olağan kongresi geçtiğimiz gün fuar içi sivil toplum kuruluşları merkezinde gerçekleşti. Divan başkanlığını Körfez İlçe muhtarlarından Salih Yolcu’nun yaptığı kongrede tek liste ile seçime gidildi. Dernek tüzüğünde değişiklik yaparak yönetim 20 kişiye çıkarıldı. Derince Mersincik Mahallesi Muhtarı Derya Uluç'un hazırlamış olduğu liste çoğunlukla kabul edilerek seçildi. Yönetime Derya Uluç, Cihat Önen, Aslı Ertik, Esengül Aktaş, Fatih Doğaner, Niyazi Mutlu, Müzeher Demir, Erkan Tokuç, Fatma Keskin, Ali Akbaş seçildi.  

Muhtar Derya Uluç yapmış olduğu konuşmada “Her ilçeden muhtarlarımızı yönetimimize aldık. Amacımız daha hızlı, daha kolay sorunlarını çözmektir. Köy muhtarları, kadın muhtarları gibi birçok alanda komisyon kuracağız. Ne yazık ki günümüzde muhtarlık kurumu takdir edilir seviyede değildir. Muhtarlık müessesesi siyaset üstüdür. Bu dernek asla bir SİYASİ alan olmayacağı gibi hiçbir parti veya siyasi görüşün hüküm sürdüğü bir dernek olmayacaktır. Siyaseti Muhtarlığa yansıtanların durumu ortadadır. Eğer bir gün siyaseti Muhtarlığa karıştırırsam rozetimi çıkartırım. Hedeflerimiz arasında tüm ilçelerimizde muhtarlarımızla tanışma kahvaltıları düzenleyip, yılda bir kez bile olsa “ Muhtar Kaynaşma günü”  tertip edeceğiz. En büyük eksiğimiz olan Kocaeli Muhtar evinin açılması için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar yapacağız. “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.