BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi şehit ailesini yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi, Şehit Kara Pilot Üsteğmen Selahattin Şen’in annesi Miran Şen ve babası Nejdet Şen’i evlilik yıldönümlerinde yalnız bırakmadı. 

25 Haziran 2021 04:44
İzmit Belediyesi şehit ailesini yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 1992 yılında Kahramanmaraş Darende-Elbistan arasında UH-60 tipi helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Şehit Kara Pilot Üsteğmen Selahattin Şen’in ailesini unutmadı. Şehidimizin annesi Miran Şen ve babası Nejdet Şen’i evlerinde ziyaret eden ekipler, çiftin evlilik yıldönümünü kutladı. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Daha önce böyle bir ziyaretin gerçekleşmediğini ve çok mutlu olduklarını belirten Şen ailesi, kendilerini böyle anlamlı bir günde ziyaret ettiklerinden dolayı İzmit Belediyesi ekiplerine ve kendilerini unutmayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.