BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te Şevval Sam coşkusu yaşanacak

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını çok özel etkinliklerle kutlayacak olan İzmit Belediyesi, kurtuluş kutlamalarına ünlü sanatçı Şevval Sam konseriyle start verecek. 

26 Haziran 2021 11:24
İzmit'te Şevval Sam coşkusu yaşanacak

İzmit Belediyesi, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacak. Birbirinde keyifli ve coşkulu etkinlikler hazırlayan İzmit Belediyesi, konserlerle birlikte bir hafta boyunca kurtuluş coşkusunu tüm İzmitlilere yaşatacak. İzmit Kent Meydanı’nda başlayacak olan kurtuluş etkinlikleri, Sarısu Kampı’nda devam edecek. 

28 HAZİRAN PAZARTESİ

Kurtuluş kutlamalarının başlangıç noktası İzmit Kent Meydanı olacak. 28 Haziran Pazartesi günü saatler 20.00’yi gösterdiğinde sahneye ünlü sanatçı Şevval Sam çıkacak. Şevval Şam, sevilen şarkılarını İzmitliler için seslendirerek İzmit’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl dönümünde unutulmaz anlar yaşatacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.