BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'in Kurtuluşunun 100’üncü yılının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı 

27 Haziran 2021 16:58
İzmit'in Kurtuluşunun 100’üncü yılının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

Mesajında İzmit’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Hürriyet, “İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 100 sene önce vatanının bağımsızlığını her duygudan üstün gören aziz milletimiz, düşmana karşı verdiği haklı mücadele sonucu olarak Anadolu’nun işgal edilemeyeceğini tüm Dünyaya duyurdu. 

ATATÜRK DEVRİMLERİNİN IŞIĞINDA

Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen, karakteri yüksek Türk Milletinin İzmit’te ateşle imtihan olduğu günün 100’üncü seneyi devriyesinde ulusal bağımsızlığımızı sonsuza dek yaşatmanın tek şartının Atatürk devrimlerinin ışığında azimle ilerlemek olduğunu bir kez daha anlıyoruz. 

RAHMET, ŞÜKRAN VE MİNNETLE

Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milletinin kaderini değiştiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kara Fatma’yı, İpsiz Recep’i, Yahya Kaptan’ı, Tercüman Ahmet’i, Gebeşoğlu Mehmet’i, Hamidiyeli Zabıoğlu Hasan’ı, Hacı Emrullah Küçük’ü ve bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.