BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ücretsiz ring ile öğrencileri sınava yetiştirdiler

İzmit Belediyesi, AYT ve YDT sınavına girecek olan öğrencileri evlerine en yakın duraktan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi 

27 Haziran 2021 20:42
Ücretsiz ring ile öğrencileri sınava yetiştirdiler

Sınav günleri okul önlerine kurduğu stantlarla öğrencilerin heyecanına ortak olan İzmit Belediyesi, sınav heyecanı yaşayan gençleri ve ailelerini bugün gerçekleşen AYT ve YDT sınavlarında da yalnız bırakmadı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü gençlerin mağduriyet yaşamaması adına saat ring servisi 07.00 itibariyle öğrenci ve velileri duraklardan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi. 

SINAV MERKEZİNİN ÖNÜNDE İNECEĞİZ

Sınavda kardeşini yalnız bırakmayan İlknur Geniş “ Yaklaşık 5 sene önce kendim de bu sınava girmiştim. Kendi şartlarımla sınava gidip gelmek benim için çok zorluydu. Kardeşim sınava girecek ve otobüs beklemek zorunda kalmıyoruz. Sınav merkezinin direkt önünde ineceğiz. Şuan bu şekilde bir faaliyet olması benim için ve kardeşim için çok yararlı ve çok sevindirici. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e böyle bir faaliyette bulunduğu için çok teşekkür ederim. Kendisine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

FATMA ABLALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Sınav heyecanı yaşayan Ogün Ayaz, “Sınav Merkezim Yahya Kaptan’a gitmek için otobüs bekliyordum. Bugün şans eseri İzmit Belediyesi ring servisine denk geldim. Bu hizmeti için Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekten çok teşekkür ederim.” dedi. Bir diğer üniversite adayı Abdurrahman Bayrak ise, “Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nde sınava gireceğim. Sınava yetiştirdiği için İzmit Belediyesine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.