BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Şanbaz Yıldız'dan 28 Haziran mesajı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

28 Haziran 2021 13:22
Şanbaz Yıldız'dan 28 Haziran mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: Yahya Kaptan’ı, Kara Fatma’sı, İpsiz Recep’i ve pek çok vatanseveriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında mücadeleye katkı sağlayan İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutlamanın hep birlikte gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli Mücadele yıllarında ve sonrasında büyük mücadeleler vermiş olan şehrimiz tarihin her döneminde coğrafi ve stratejik konumuyla önemli bir kent olmuştur. Medeniyetimizin aynası olan İzmit, bize tarihimizin bir emanetidir. Bizlere düşen görev ise şanlı ecdadımızın emaneti vatanımızı korumak ve bu bilinçle ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ilelebet ulaştırmaya çalışmaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milleti’nin kaderini değiştiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, tüm İzmit’li hemşehrilerimizin Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393