BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kocaeli Kadın Girişimciler’de yeni başkan Babalık 

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı Nacsoft firması kurucusu, iş kadını Nurcan Babalık oldu 

28 Haziran 2021 16:59
Kocaeli Kadın Girişimciler’de yeni başkan Babalık 

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) bünyesinde faaliyet gösteren Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nda görev değişimi yaşandı. 2 yıldır kadın girişimcilerin başkanı olarak görev yapan Dilek Çınar, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kısa süre önce başkanlıktan istifa etmişti. İcra kurulu üyeleri, kendi aralarında yaptıkları seçimle yeni başkanını belirledi.  

ZEYTİNOĞLU YÖNETİMİNDE TOPLANDILAR

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, KSO Başkanı ve Kocaeli Girişimciler Kurulları Koordinatör Oda Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun yönetiminde, Zoom üzerinden online olarak toplantı gerçekleştiren icra kurulu üyeleri, Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı’na Nacsoft firması kurucusu iş kadını Nurcan Babalık’ı seçti. Aslen İzmitli olan Babalık, Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği mezunudur. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393