banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

28 Haziran çocuklara mutluluk getirdi

İzmit’in kurtuluşunun 100.yılı kutlamalarında Renkli Dünyam Masal Anlatma Yarışması’na katılan çocuklar için birçok etkinliği içinde barından çok eğlenceli ödül töreni ve uçurtma şöleni yapıldı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklar eğlenceye doydu 

28 Haziran 2021 18:26
28 Haziran çocuklara mutluluk getirdi

İzmit Belediyesi çocukların iletişim ve kendini ifade yeteneğini geliştirmesi için düzenlediği Renkli Dünyam Masal Okuma Yarışması’nın ödül töreni 28 Haziran İzmit’in Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında yapıldı. 4-7 yaş arasındaki çocukların en çok 5’er dakikalık masal anlattıkları videoları göndererek katıldığı yarışmada seçici kurul tüm videoları izledi ve tüm çocukların birinci olduğuna kanaat getirdi. 

RENKLİ ETKİNLİKLERLE DOPDOLU

Bütün çocukların birinci ilan edildiği, çeşitli hediyeler ve madalyalarla mutlu edildiği yarışmanın ödül töreninde çocuklara önce uçurtma dağıtıldı. Ardından Hacivat ile Karagöz performansıyla kahkaha dolu anlar yaşayan minik masalcılar geleneksel çocuk oyunlarıyla eğlenceye ve heyecana doydu. Büyüklerinden müzikli masallar dinleyen ve origami yapan çocuklar oldukça eğlenceli ve mutlu anlar yaşadı. Ödül ve katılım belgelerinin verilmesinin ardından eğlenceli aktivitelerle süren programın son bölümünde tüm çocuklar uçurtmalarını gökyüzüne salarak görsel şölene imza attı.

DESTEKLEYEN VELİLERE TEŞEKKÜR

Çocuklara tek tek madalya ve hediyelerini İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tek tek verdi. Ardından kısa konuşma yapan Hürriyet, “İzmit’imizin 100.kurtuluş yıl dönümü bütün İzmitliler’e kutlu olsun. Çocukları mutlu etmek hepimizin mutluluğu ve geleceği. Onlarla küçük bir masal yarışması yapalım istedik. Bizim gönlümüzde hepsi birinci. Gelecekleri, bahtları açık olsun. Güzel velilerimizin onları desteklemeleri, onlara cesaret vermeleri, sanatta, kültürde, sporda, edebiyatta onları desteklemeleri de gelişimleri için çok kıymetli. Velilerimizi de alkışlıyorum” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393