banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

AKER ve AVVA Şimdi Gebze Center AVM’de

Gebze Center, iki yeni mağazasıyla marka karmasını güçlendirdi…  

29 Haziran 2021 22:41
AKER ve AVVA Şimdi Gebze Center AVM’de

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, her geçen gün yeni markaları ziyaretçileri ile buluşturmaya ve ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bölge halkına normalleşme döneminde sağlıklı ve konforlu bir alışveriş hizmeti sunan Gebze Center AVM’nin yeni markaları; erkek giyiminde benimsediği smart casual tarzıyla AVVA ve kadın giyiminin öncü markalarından Aker oldu.

29 Haziran 2021, İstanbul;

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, güçlü markaları ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor. 

Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center AVM, müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına seslenen kadın ve erkek giyiminin iki önemli markası; AVVA ve Aker’i geçtiğimiz günlerde ziyaretçileri ile buluşturdu. Erkek giyiminde smart casual bir tarzı benimseyen AVVA, yeni kampanyalarıyla ziyaretçilerini karşılarken; kurulduğu ilk günden bu yana moda dünyasının dinamiklerini değiştiren tasarımlara imza atan Aker, açıldığı günden itibaren modayı yakından takip edenlerin ilgi odağına yerleşti.Genç, sofistike, güncel ve özgün çizgileriyle erkek giyimine yeni bir anlayış getiren, günün her anına uyabilecek geniş ve zevk sahibi ürünler sunan AVVA, sezonun vazgeçilmezi bisiklet yaka baskılı rengarenk sweatshirtler, pastel tonlarında tişörtler ve jogger pantolonlarla yaz aylarına renk katıyor. 

Gebze Center AVM’de ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan bir diğer mağaza ise, kadın giyim modasının öncü markası Aker oldu. Moda dünyasının dinamiklerini değiştiren tasarımları ve kusursuz dokunuşları yansıtan koleksiyonları ile geniş kitlelere hitap etmeyi başaran Aker, 2021 İlkbahar/Yaz giyim koleksiyonunda; klasik, modern, retro ve minimalist tasarımlar başta olmak üzere birçok farklı stilde birbirinden farklı tasarımlar sunuyor. 

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, yeni mağazalarıyla ziyaretçilerine sunduğu ürün gamını genişletirken, aynı zamanda sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin de adresi olmaya devam ediyor. Gebze Center AVM bu anlamda uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi de almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393